Painoaineistojen toimitusohje

Aineiston, joka on PDF-tiedostona tulee sisältää kaikki tarvittavat elementit. Kaikki sivulle kuuluvat tekstit, kuvat, grafiikat ja fontit on oltava pakattuna yhdeksi tiedostoksi. Näin toimitetun materiaalin tulostuminen toteutuu kirjapainossa samalla tavalla kuin suunniteluvaiheessa on haluttu. Toimita aina vedos viimeisimmästä versiosta.

Aineiston toimitus sähköpostilla

Aineiston voi toimittaa Suomen Suoramainontaan sähköpostilla osoitteeseen aineisto@suoramainonta.fi. Liitetiedostojen suositeltu maksimikoko on 25 Mt. Nimeä pdf kampanjan nimellä, erota aineistot toisistaan tarvittaessa vielä version nimellä. Ilmoita aineiston toimituksesta yhteyshenkilöllesi Suomen Suoramainonnassa.

Aineistonsiirto aineistokirjastoon

Suurikokoiset aineisto voi siirtää suoraan aineistokirjastoon, osoitteeseen: https://jantonoy.sharepoint.com/aineistopankki. Käyttäjätunnus on materiaali@suoramainonta.fi ja salasana Materiaal1. Nimeä pdf-tiedosto yhtiön tai kampanjan nimellä, erota aineistot toisistaan tarvittaessa vielä version nimellä. Ilmoita aineiston toimituksesta yhteyshenkilöllesi Suomen Suoramainonnassa.

Lataa ohje pdf-tiedostona